Kindercoach

Opgroeien gaat meestal vanzelf. Kinderen leren, soms met vallen en opstaan, spelend en onderzoekend, gaandeweg de vaardigheden die ze nodig hebben om zich te kunnen redden in het leven.
Maar soms is er een kink in de kabel.

Je kind is onzeker, zit niet lekker in zijn of haar vel. Je maakt je zorgen. Gaat het wel goed op school? Hoe is het met vriendjes en vriendinnetjes? Zijn er spanningen thuis, of is er onlangs iets heel naars gebeurd?

Je kind is bijvoorbeeld boos. Voortdurend boos op alles en iedereen. Er is geen land mee te bezeilen. Waar is dat vrolijke, lieve kind gebleven dat het ooit was? Wat je ook probeert, je hebt het gevoel dat je hem/haar niet bereikt.

Of misschien vraag je je af hoe je moet omgaan met het gebruik van social media en het gamegedrag van je puber? Welke regels of afspraken moet je maken? En hoe zorg je ervoor dat hij/zij zich daar ook aan houdt?

Dan is het fijn als een professional ondersteuning kan bieden bij de ontwikkeling van je kind. Als kindercoach bied ik die ondersteuning. Individueel of in kleine groepjes.
Je kunt te allen tijde een afspraak maken met mij. Na het intake gesprek kijken we wat jouw kind of jij zelf of jullie gezin nodig heeft om weer goed en gezond te kunnen functioneren.