Wie is Noor?Ik ben Noor. Kinder- en jeugdcoach, gericht op het (her-)vinden van zelfvertrouwen en levenslust. Daarbij maak ik gebruik van het Ziezo-model, ontwikkeld door Ida Stamhuis.
Na ruim twintig jaar in een commerciële en internationale omgeving als productmanager te hebben gewerkt besloot ik dat het tijd was voor wat anders. Ik ging terug naar school en heb indertijd naast het moederschap van drie kinderen de Pabo opleiding afgerond.

Ik werk nu al weer jaren met veel plezier in het (basis-)onderwijs, als leerkracht en adjunct directeur. In die hoedanigheid heb ik veel ervaring opgedaan met ouders en kinderen en de uitdagingen waar zij voor kunnen staan.
Naast het werk op school ben ik vrijwilliger geweest bij de Kindertelefoon. Daar sprak ik veel kinderen, vooral  in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Er waren leuke gesprekjes, waarin veel gelachen werd en soms waren er intense gesprekken, emotionele gesprekken. Goed luisteren en kinderen helpen om zelf, stap voor stap de weg uit het probleem te zoeken is wat ik daar geleerd heb.
Sinds 2015 ben ik Nationaal Mediacoach. Ik begeleid ouders en kinderen in het omgaan met sociale media.
Als moeder van drie kinderen; Robyn 24 jaar, Daan 16 jaar en Sven 12 jaar, ben ik bovendien ervaringsdeskundige als het gaat om opgroeien en opvoeden.